Joc Frumos – Rise of Legions

Despre Joc: Un joc asemanător cu Legion TD sau alte tip-uri de TD-uri. Aceste TD-uri au fost prima dată jucate în jocul Warcraft 3. Practic veți construit turnuri cat și armată.

Bucurați-vă de o strategie bună, ușor de jucat. Un complex de MOBA, turn de apărare și construcția punților. Joacă solo sau cu un prieten pentru cooperare, colectează cărți, construiește-ți puntea și zdrobește-ți dușmanii!
Caracteristici principale:

Complet liber pentru a juca
Meciuri scurte, intense 1v1, 2v2 și Co-Op
Deck-building
PvE-provocări
Patru legiuni diferite
Punți cu două culoriAsamblați mașini puternice și întrerupeți orice apărare. Generați energie și materializați-vă în spatele liniilor inamice!

Mecanica principală de joc a Blue Legion oferă o varietate de efecte energetice și clădiri care pot fi folosite pentru combosuri grele. Apără-te cu o linie defensivă puternică, apoi teleportează-l către inamic, astfel încât să devină linia ta de atac. Fiecare vrajă pe care o arunci îți împuternicește trupele, permițându-le să dezlănțuie abilități puternice.

Baza pe care o veți construi va fi mereu atacată iar scopul tău este să o aperi. Cu fiecare nivel trecut puterea atacurilor inamice se va intensifica. Pentru a reuși să treceți de cât mai multe nivele trebuie să adoptați o strategie de joc inovativă.

genul-joculuiGenul Jocului: Moba

marime-jocMarime Joc/Fisier: –

cerinte-de-sistemCerinte de Sistem:

  • Procesor: 2.0 GHz
  • Memorie Ram: 4 GB
  • Placa Video: 1
  • Spatiu HDD: 2 GB

downloadDownload Joc:

1.download-button 2.download-button

video-youtubeVideo Joc:

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Powered by WordPress