Download PES 2015

Pentru toti cei pasionati de jocurile video cu fotbal, v-am pregatit Pro Evolution Soccer 2015. Un super joc cu echipe de fotbal bune pe care il poti juca usor dar si rapid. Ca si joc el este un simulator produs de Konami si poate fi jucat pe PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360 si Xbox one. Ca si jucator important si care este afisat pe cover, il regasim pe Mario Gotze.

Jocul aduce 8 echipe europene cu care poti juca dar poti lua parte si la Cupa Sud Americana 2014. Jocul se bazeaza mai ales pe transferuri, jucatori noi, grafica jucatorilor si fetele sunt imbunatatite dar si ghete noi de la Adidas, Puma si Nike.

Fiind un simulator acest joc incearca sa aduca toate lucrurile noi din fotbal si o face incepand cu stadioane, jucatori noi, echipament, antrenori, sponsori, etc. In aceasta versiune poti pune ca joci fotbal adevarat pentru ca si grafica este pe masura.

Versiunea aceasta nu este full dar puteti juca cu anumite echipe si participa la anumite campionate. Este totusi o versiune frumoasa pentru a vedea cum este jocul! Bafta la goluri!

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress