DOWNLOAD FIFA 09

descriereDespre Joc: FIFA 09 face parte din categoria jocuri cu fotbal si cunoscut de toata lumea, deci nu cred ca are nevoie de foarte multa prezentare. Totusi, jocul reprezinta o versiune din multe altele din seria FIFA, mai exact versiunea din 2009. Jocul este creat de EA (Electronic Arts) Canada, lansat pe 8 Octombrie, a avut un succes uimitor, la fel ca celelalte versiuni precedente.
Acest joc se bazeaza cam pe aceleasi chestiuni la fel ca jocurile anterioare, insa intr-un interviu cu unul dintre creatorii jocului, acesta a declarat ca sunt aproximativ 250 de imbunatatiri aduse. In fiecare versiune, cei de la EA aduc imbunatatiri ce tin de grafica, sunet, gameplay si bineinteles schimbarile reale din echipele de fotbal (transferuri, retrogradari, echipe noi, antrenori etc).
Jocul ne pune la dispozitie 500 de echipe de club, 31 de ligi si 41 de echipe nationale si 48 de stadioane, dintre care 17 nu sunt reale, in schimb restul sunt copii fidele dupa cele reale.
Descarca acum jocul FIFA 09 de pe site-ul nostru si distreaza-te cu echipele de fobal din 2009, castigand meciuri, campionate, cupe, titluri, fa cele mai tari transferuri si creaza-ti propria echipa.

icon cerinte System Requirements :

  • Placa Video: 512 MB
  • Procesor: Pentium 4 2.4 GHz
  • Spatiu HDD:6 GB
  • Memorie RAM: 1 MB

pictures black alternateImagine:
bsh

video camera record Trailer:

 

download(1) Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “DOWNLOAD FIFA 09”

  1. edi says:

    tare eu am fifa 2005

Leave a Reply

Powered by WordPress