Cele mai tari jocuri PC

jocuri pc

Pentru ca acest site este dedicat jocurilor pentru pc am sa dezbat un nou subiect de data asta. Subiectul de azi este cele mai tari jocuri pentru platforma pc dar si cele mai populare. Jocurile o sa le incadram in categorii iar apoi vom trece cele mai populare titluri.

Jocuri cu masini PC:

top masiniNfs Most Wanted 2005 si 20012. Ambele jocuri sunt super de jucat iar termenul curse cu masini face parte din joc. Vei conduce cele mai rapide modele de masini care sunt create dupa modelele din realitate atat la design cat si la partea tehnica.  Alte jocuri ce merita jucate de dvs sunt: Trackmania, Grid 2, F1 2012, Forza Horizon,  Gran Turismo, WRC 4, Redline Rush si Colin McRae Rally. Pentru anul 2014 sa nu uitam de Need For Speed Rivals care se anunta un joc foarte bun.

Jocuri Shooter PC:

shooterIn catetegoria jocurilor de tip shooter putem incepe cu faimosul call of duty care se remarca mai ales prin seria modern warfare. Grafica de ultima generatie si un gameplay realistic din toate punctele de vedere. Seria de jocuri Crysis mai poate fi incadrata in aceasta categorie. La capitolul grafica putem spune ca este unul dintre cele mai bune jocuri iar cerintele de sistem sunt mari. Toate cele 3 jocuri din serie merita jucate. Alte jocuri din acesta categorie de merita jucate sunt Battlefield, Rage, Deus Ex Human Revolution, BulletStorm, Dead Island, Homefront si jocul shooter horror F.E.A.R 3.

Jocuri Strategie:

strategieEu unul consider un joc de strategie bine creat seria Command & Conquer care a reusit cu jocurile red alert 2 si red alert. Alt joc de strategie foarte bun este Starcraft care a fost unul dintre cele mai jucate jocuri de acest fel iar 2010 a fost lansat si Starcraft 2 Wings of Liberty iar in 2013 Starcraft 2 Heart of the Swarm. Alt joc de buna calitate este Civilization V care a reusit sa aduca un gameplay strategic de buna calitate dar si o grafica bine definita. Alte jocuri recomandate pentru voi sunt: Total War, Warhammer 40.000, World in conflict, Warcraft 3, Total War, Company of Heroes, Side Maier’s iar ca recomandare avem seria Sims.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress