STAR WARS 1313 – JOC CU NAVE SPATIALE

descriereDespre Joc: Star Wars 1313 este un joc de aventura in spatiu ce are la baza faimoasa serie de filme cu acelasi nume si ne prezinta un erou principal dornic de aventura cum sunt sigur ca sunteti si dumneavoastra. In noua varianta producatorii ne pun la dispozitie o serie noua de arme si de abilitati pe care nu le puteam gasii in jocurile precedente ale acestei serii.

Vei dispune de numeroase misiuni, vei zbura cu nave spatiale spre universul indepartat si vei putea atinge viteze de neimaginat. Principala arma a eroului este sabia cu laser care evident a crescut in putere. Jocul iti ofera sansa de a putea intelege mai bine tehnicile extraterestre si cum sunt folosite acestea pentru a stapani un razboi. Unul dintre aspectele negative referitor la Stars Wars 1313 este intarzierea sa pe piata jocurilor, intarziere datorita unor serii de scandaluri izbuctine in incinta Disney-ului.

icon cerinte System Requirements :

  • Placa Video: 1 GB
  • Procesor: 2.5 Dual Core
  • Spatiu HDD: 10 GB
  • Memorie RAM: 2 GB

pictures black alternateImagine:

star wars 1313 img

video camera record Trailer:

 

download(1) Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “STAR WARS 1313 – JOC CU NAVE SPATIALE”

  1. Roxana says:

    Buna daca poti sa pui toata seria de la STAR WARS ca sunt interesata de acest joc. am cautat dar nu le gasesc ori nu stiu eu sa le caut. Multumesc din nou.

Leave a Reply

Powered by WordPress