MEDAL OF HONOR: AIRBORNE

descriereDespre Joc: Medal of Honor Airborne este un joc cu impuscaturi bazat pe povestea celui de-al doilea razboi mondial, si reprezinta cel de-al 11-lea joc din seria Medal of Honor. Este realizat de echipa EA (Electronic Arts) si a fost lansat pentru Windows si XboX in Septembrie 2007. Veriunea pentru Playstation a fost valabil mai tarziu, in Noiembrie.
Este primul joc de acest gen care are ca tema principala parasutistii din al doilea razboi mondial. Jucatorul il controleaza pe parasutistul Boyd Travers de alungul jocului si trebuie sa indeplineasca mai multe misiuni in diferite tari, cum ar fi Italia, Germania, Olanda si Franta, parasutandu-se direct in spatele liniilor inamice.
Jocul are disponibil si modul multiplayer, unde jucatorii pot alege una din cele doua tabere: prima varianta este sa faca parte din echipa care se parasuteaza iar cea de-a doua varianta este sa faca parte din echipa de la sol, care trebuie sa se apere de parasutisti.
Inainte de fiecare misiune, in joc sunt prezentate scurte filmulete pentru a face posibila intelegerea misiunii de catre jucator.

icon cerinte System Requirements :

  • Placa Video: 256 MB
  • Procesor: Pentium 4 2.0 GHz
  • Spatiu HDD:3 GB
  • Memorie RAM: 1 GB

pictures black alternateImagine:

dddddddddddddddddddddddddddddddddddd

video camera record Trailer:

 

download(1) Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress