MARIO FOREVER

Mario Forever este un joc video de aventura cu un personaj fictiv creat de designerul Shigeru Miyamoto.Acesta este cel mai jucat si mai indragit joc din seria Mario.

Trebuie sa fi un jucator cat mai rapid pentru a salva printesa din mainile inamicilor care o tin intr-un castel subteran incojurat de lava si multe capcane.

Mario trece prin diferite transformari prin acumuluarea de ciuperci care te face sa cresti , incepand de la o statura mica ajungi sa cresti destul de mare si devii un adevarat jucator care lupta sa-si salveze printesa.

Treci prin diferite nivele care sunt din ce in ce mai grele iar abilitatile tale trebuie sa creasca pentru a face fata tuturor obstacolelor care te asteapta.

In acest joc te vor intampina multi inamici , de la ciuperci mergatoare pana la broaste testoase foarte periculoase care te vor manca daca nu esti atent.

Cerintele jocului :

  1.     Placa video : 32  MB
  2.     Procesor : 200 MHz
  3.     Spatiu pe Hard : 40 MB
  4.     Memorie Ram : 64 MB

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “MARIO FOREVER”

  1. Andrada says:

    Cel mai tare joc , imi aduce aminte de copilarie :X

  2. swordy ;x says:

    e destul de tare cel putin in copilarie ma jucam doar jocuri de astea cu mario sau sonic etc. in copilarie l-am terminat si totusi mi s-a parut unul dintre cele mai misto jocuri cu mario din toate cele care le-am jucat

Leave a Reply

Powered by WordPress