JOCURI PC FOTBAL

descriereDespre Joc: Chiar daca am facut in trecut o scurta introducere a jocului Fifa 2014, acum vorbesc din perspectiva unei persoane care a incercat acest joc si voi incerca in acest articol sa evidentiez lucrurile care mi s-au parut mai bune/rele fata de versiunea anterioara a jocului si, de ce nu, fata de marele competitor PES.

Fifa 2014 a fost lansat pentru aproape toate platformele, incepand de la Android, iOS, Play Station 2, 3, PC, Xbox 360, iar in curand va fi lansata si versiunea pentru Play Station 4(consola ce va fi lansata oficial pe 15 Noiembrie) dar si pentru Xbox One(o alta consola Xbox, ce va fi lansata la sfarsitul lunii Noiembrie a acestui an).

Cum cu ceva timp in urma am auzit zvonuri cum ca Fifa 14 nu va fi pe masura asteptarilor, am inceput sa am anumite temeri, insa cand l-am jucat pentru prima data, aceste temeri au disparut. Fifa 14 este clar mai bun decat Fifa 13. Spre deosebire de 13, Fifa 14 pune mai mult accent pe puterea jucatorului decat pe viteza acestuia. Marea majoritate a golurilor vin de aceasta data in special din centrari, insa nu inseamna ca nu putem crea atacuri strategice sau sa surprindem portarul in pozitii nefavorabile. Golurile parca chiar par mai naturale si tiparele cu care ne-am obisnuit la versiunile anterioare parca dispar incet-incet.Experienta jocului este tot una satisfacatoare, deci nu am pierdut nimic la acest capitol

Fifa 2014 va fi cu siguranta unul din cele mai vandute jocuri PC ale acestui an, iar acest lucru se va intampla pe buna dreptate fiindca este un joc ce isi merita toti banii.

Nu doar stilul jocului a suferit modificari, ci si panoul de administrare. Interfata utilizatorului parca este mai accesibila ca niciodata, avand un design simplu si placut cu o structura care parca ne permite sa navigam mai rapid.
De ce este Fifa 14 mai bun decat PES 2014?
Fifa 2014 parca este un joc in care trebuie sa te implici mai mult. Daca in PES merge de fiecare data combinatia ‘dribling-pasa-fuga-gol’ ei bine, in Fifa parca trebuie mai mult de atat. Pentru a da gol jucand Fifa parca trebuie sa fii mai creativ si parca ajungi mai greu cu balonul la poarta. Aici nu trebuie doar sa te bazezi pe o aparare slaba, ci pur si simplu trebuie sa joci mingea.

In ultimii ani, PES a cam fost regele fotbalului atat in categoria Console cat si in Jocuri pentru PC, insa Fifa a facut o schimbare majora prin care mingea parca a devenit independenta, nemailipindu-se de jucator, ci jucatorul muncind pentru a o pastra.

PES este de asemenea un joc foarte bun si foarte distractiv si multi il prefera in defavoarea seriilor Fifa. La urma urmei, parerile acestui subiect sunt impartite si nu stiu daca pot zice cu exactitate ca FIFA este mai bun ca PES.

Unde gasesc Fifa 14 ?

Excluzand fifa 13, versiunile anterioare ne permiteau sa jucam online chiar daca nu cumparam licenta jocului. La 14, ca si al 13, pentru a beneficia de optiunea de a juca online trebuie sa cumparati licenta din magazinele speciale de jocuri PC. Unul din aceste magazine online de jocuri PC, care comercializeaza si Fifa 14 unde, daca sunteti interesati, puteti gasi si PES 2014.

icon cerinte System Requirements :

INTEL CPU:  Dual-Core 1.6GHz
AMD CPU:  Dual Core 3600+
Nvidia GPU:  512 MB
AMD GPU:  512 MB
RAM: 1 GB
OS: Win Xp 32
Direct X:  DX 9
HDD Space: 8 GB

video camera record Trailer:

You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “JOCURI PC FOTBAL”

 1. daniel says:

  vreau si eu fifa sa ma joc

 2. sile.sile12 says:

  bn ai venit
  cel mai tare joc

 3. cristinel says:

  de unde il descarc?

Leave a Reply

Powered by WordPress