JOCURI GTA ONLINE

descriereDespre Joc: Iubiti jocurile video pline de aventura, misiuni care par imposibile de rezolvat si care necesita un plus de experienta? Atunci cu siguranta trebuie sa incercati noua tehnologie de jocuri Gta, deoarece acestea vor fi cu siguranta pe gustul dumneavoastra indiferent de varsta pe care o aveti deoarece sunt predestinate atat copiilor cat si adultilor.

Lansate pentru prima data in 2004, la ora actuala jocurile Gta au reusit sa bata toate recordurile din lume la vanzarea dejocuri video, care pot fi jucata si online, fapt pentru care acest lucru i-au ajutat sa isi stranga din ce in ce mai multi fani.

Avand in vedere ca prima versiune de Gta – Grand Theft Auto: San Andreas s-a clasat pe cea mai inalta pozitie in preferintele criticilor avand peste 22 de milioane de vanzari, compania producatoare a fost nevoita sa lanseze noi versiuni de cea mai buna calitate.

Grand Theft Auto IV este unul dintre ultimile jocuri GTA online aparute, avandu-l ca protagonist pe Niko Bellic, un imigrant ilegat din Serbia, care ajunge in America avand ca singur scop sa se reuneasca cu varul sau.

Primul lucru pe care o sa il observati la inceperea jocului este scena fabuloasa, mult mai cinematica care il are in spatele ei pe unul dintre cei mai renumiti regizori din lume. Chiar si script-ul acestei versiuni de jocuri Gta a fost facut mult mai robust si incredibil, ridicand o multime de niveluri general artistic al naratiunii.

In primele ore de joc in Liberty City, veti capata sentimentul predominant de uimire. Datorita puterii actuale a generatiei de hardware garantate, Rockstat a reusit sa creeze un oras mai viu si mai credibil de pana acum. Fie ca optati sa parcurgeti orasul pe jos sau cu un mijloc de transport, va veti intalni cu multe situatii diferite, incredibile si numeroase care ar putea fi o sarcina herculeana.

Totodata, vom observa ca strazile sunt uimitor de curate, doamne care vin de la cumparaturi cu pungile in mana, oameni care merg pe jos in graba vorbind la telefon, huligani jefuind magazine, sportivi care isi fac exercitiile fizice in parcuri, furnizori de hot – dog sau politisi aflati in misiune pe urmale infractorilor.

Desigur, fiecare dintre caractere reactioneaza diferit in felul lui sau in functie de situatia in fata cererii efectuate de catre jucator, creand astfel un numar de scenarii diferite.

Optiunea Multiplayer. Veti avea posibilitatea sa folositi 15 moduri multiplayer online, iar fiecare dintre aceste moduri va permite accesul la intregul oras si va puteti distra alaturi de 16 jucatori in acelasi timp.

Personal, pot spune ca am gasit mai multe moduri de joc amuzante incepand cu GTA Race pana cand ajungeti la funia de spanzuratoare, Mafiya Work sau banda de hoti. Insa, pe lista modurile mai putin interesante se clasifica Deathmatch si Team Deathmatch, care dupa parerea mea sunt potrivite pentru alte categorii de jocuri.

Grafica GTA IV. In ceea ce priveste grafica acestei versiuni de jocuri GTA online, pot spune ca se observa de la primul minut, chiar daca nu esti un specialist in acest domeniu. Aceasta, ocupa un nivel inalt, fapt pentru care ii aduce jocului un numar mare de vanzari.

icon cerinte System Requirements :

 • Placa Video: 512 MB
 • Procesor: 1.8 GHz
 • Spatiu HDD: 2 GB
 • Memorie RAM: 1 GB

pictures black alternateImagine:

gta img

video camera record Trailer:

You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “JOCURI GTA ONLINE”

 1. mario says:

  vreau un gta care sa imi mearga

 2. florin drx says:

  quiero jugar este joigo

 3. denis says:

  nu stiu cum sa il descarc

Leave a Reply

Powered by WordPress