JOCURI CU TRENURI

descriereDespre Joc: Fiecare dintre noi cred ca a avut in copilarie un trenulet cu care se juca mai toata ziua si il plimba de colo-colo. Multi dintre noi am calatorit cu trenul si am fost fascinati de aceste calatorii. Fiecare copil se imagineaza macar o data, fiind mecanic de locomotiva si tragand dupa el mai multe vagoane.

Exista si astfel de jocuri cu trenuri friv care se pot juca si online. Ele sunt usoare, sunt in general pentru copii mici, sunt distractive, stimuleaza imaginatia copiilor si ii obisnuieste sa duca la bun sfarsit o misiune. Trenurile merg pe sine, iar calatorii trebuie sa fie in siguranta atunci cand urca si cand coboara din vagoane. Dar sunt si trenuri, care transporta in vagoane marfuri si trebuie sa le duci in siguranta la destinatie. Vei primi puncte si bonusuri pentru acest lucru si te vei bucura pe deplin cand iti vei vedea misiunea indeplinita.

Jocurile cu trenuri fac parte din jocurile copilariei noastre. Chiar daca ele sunt trenuri de marfa, de calatori, cu locomotive electrice, fie ca va trebui sa conduci locomotiva, cand vei intra in aceasta lume a trenurilor, te vei distra la maxim. Poti fi un controlor si sa directionezi vagoanele de tren pe o sina de cale ferata intr-o statie, te poti urca intr-un trenulet dintr-un parc al copiilor unde poti avea parte de multa aventura. Pentru cei pasionati de transportul de marfa, cu ajutorul trenului, pe calea ferata, exista posibilitatea acum, de a incarca marfa cu o macara in tren si de a o transporta cu mare atentie la destinatie, in asa fel incat sa ajunga nemiscata. Mai poti transporta cu trenul si animale,mancare sau alte obiecte de valoare.

Uneori, o calatorie cu trenul poate deveni o adevarata aventura, cand privesti pe geam, prin fata ochilor se succed imagini precum munti, pajisti cu animale, paduri si multe alte frumuseti si iti suna in urechi zgomotul inconfundabil al scartaitului rotilor de tren care iti va fi de neuitat.

pictures black alternateImagine:

jocuri cu trenuri img

video camera record Trailer:

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress