JOC AVIOANE – FLIGHT SIMULATOR X

descriereDespre Joc: Daca vrei sa incerci un simulator de avioane foarte realistic acest joc Flight Simulator X este cel pe care il cauti.Jocul a fost produs si distribuit de Microsoft Game Studios pe 13 octombrie 2006 pentru platforma PC.

In acest joc vei pilota un avion , si va trebui sa fi cat se poate de atent ca sa nu se prabuseasca.Jocul este un simulator si de aceea veti avea o viziune de la bordul avionului pe care rar o veti mai intalni in toate jocurile cu avioane.Va puteti juca la modul singe-player plimbandu-va peste tot , dar si online.

Veti avea ocazia sa strabati orase , munti si ape cu avionul tau pe care ti-l poti personaliza oricand.Trebuie sa-ti pilotezi avionul cu multa grija , si asa vei deveni, poate cel mai bun pilot din lume.Jocul este intr-o varianta freeware si se poate descarca gratuit chiar acum.

icon cerinte System Requirements :

  • Placa Video: 256 MB
  • Procesor: 1.8 GHz
  • Spatiu HDD: 14 GB
  • Memorie RAM: 1 GB

 

download(1) Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “JOC AVIOANE – FLIGHT SIMULATOR X”

  1. oferte bulgaria says:

    am incercat de ceva timp sa fac rost de diferite simulatoare dar se pare ca placa mea video nu prea se intelege cu niciunul , nici cu cele mai vechi . Singurul care am reusit sa il joc a fost simulator de trenuri ..nu mai stiu exact cum ii zice , era o versiune de prin 2005-2006

Leave a Reply

Powered by WordPress