THE SUFFERING JOC GROAZA

descriereDespre Joc: The Suffering este un joc horror de supravietuire dezvoltat de Surreal Software si publicat pe 8 iunie 2004 de catre Midway Games pentru platforma PC, Xbox si Playstation.

In acest joc controlezi un om foarte puternic care a fost trimis la penitenciarul din Maryland unde a fost condamnat la moare pentru uciderea sotiei si celor doi copii desi nu-si aminteste sa-i fi omorat el.Intr-o seara in timp ce statea linstit in celula se produce un cutremur ce elibereaza o armata de monstrii care distrug tot ce le sta in cale, si este eliberat si el. Plecand de la celula sa trebuie sa-ti ajuti caracterul sa scape in viata din inchisoare si dupa aceea insula. Armele pe care o sa le folosesti sunt cele pe care o sa le gasesti prin puscarie ,care sunt mai putin cunoscute . (revolvere etc)

Din cand in cand o halucinatie a sotiei moarte il indeamna sa aleaga calea buna si nu cea rea pe care demonii i-o soptesc in gand. Dupa catveva misiuni rezolvate caracterul tau are posibilitatea de a se transforma pentru cateva secunde intr-o creatura mult mai puternica decat cele pe care le vei intalni in lupte.

icon cerinte System Requirements :

  • Placa Video: 128 MB
  • Procesor: 2.0 GHz
  • Spatiu HDD: 2 GB
  • Memorie RAM: 512 MB

video camera record Trailer:

download(1) Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress