Download Rolling Sun

Rolling Sun este un joc video de aventura in care vei controla o piatra rotunda care conform jocului ar fi un soare. Jocul este complex dar intuitiv. Fiecare nivel se va desfasura intr-un mediu frumos dar diferit. Vei incepe cu mediu verde si vei tranversa deserturi si alte forme de relief si clima. Grafica nu este prea stralucitoare dar este plina de culori vii care va vor ridica moralul si va aduce o stare de spirit buna.

Aceasta bila de piatra are si puteri care te vor ajuta sa treci de obstacole si pentru a termina nivelul cu bine. Cerintele de sistem nu sunt prea ridicate asa ca puteti juca acest joc si pe un computer mai putin dotat cand vine vorba de placa video sau procesor.

Daca doriti mai multe informatii despre joc va recomand sa cautati video-uri pe youtube si astfel va veti face o parere despre grafica si cum este jocul in sine. Motorul grafic este unul folosit si de faimoasa serie de jocuri Crysis asa ca nu veti fi dezamagiti din pricina graficii. Universul este unul super frumos chiar un univers magic plin de peisaje frumoase!

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress