ALIENS VS PREDATOR

descriereDespre Joc: Aliens vs predator este un joc cu extraterestrii ce contine o parte din povestea seriei de filme cu acelasi nume. Acesta este un shooter destul de complex, ce iti ofera posibilitatea de a-ti alege caracterul dintre  Marin, Predator sau Alien.

Fiecare character in parte are anumite advantaje si dezavantaje. Daca alegi de exemplu sa fi Marin vei beneficia de arme mult mai puternice fata de caracterul unui Predator sa Alien, dezavantajul acestuia fiind faptul ca in timpul luptelor vei intampina o anumita dificultate. Daca alegi sa fi Predator sau Alien vei beneficia de anumite aptitudini cum ar fi invizibilitatea sau viteza mult mai mare in timpul unui atac, dar vei avea parte si de arme ce nu te vor dezamagii. Deasemenea jocul iti pune la dispozitie si anumite campanii pline de misiuni ce iti vor da un surplus de actiune cambinata si cu scene de groaza.

icon cerinte System Requirements :

 • Placa Video: 256 MB
 • Procesor: 2.4 GHz
 • Spatiu HDD: 10 GB
 • Memorie RAM: 1 GB

pictures black alternateImagine:

aliens vs predator img

video camera record Trailer:

 

download(1) Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “ALIENS VS PREDATOR”

 1. andrey says:

  tare de tot jocul

 2. Ron says:

  este un joc fantastic

 3. Ron says:

  imi place

 4. Harun says:

  tare jocul il place

 5. Anonim says:

  Este de groaza?

 6. deadgame says:

  E tare jocu si nici nu ai nevoie de pc foarte bun, doar ca mi s-a parut prea usor la campania predator, am facut-o in 2 zile

Leave a Reply

Powered by WordPress